Vredestein – født til at præstere | Vredestein
about-vredestein-performance-header.jpg

Født til at performe

Dæk indeholder en masse teknologi. Hos Vredestein udvikler og producerer vi dæk, som kan forbedre ydeevnen for alle køretøjer. Et dæk fra Vredestein er konstrueret til at køre optimalt og maksimere brugernes frihed. Vi bestræber os på at tilbyde alle kørere den sikreste og bedst mulige køreoplevelse.

 

Innovation som fundament

Innovation er en del af Vredesteins DNA og er afgørende, hvis man vil forblive på forkant med dækbranchen. Vores pionerånd har altid drevet os frem, og i dag motiverer det alle vores dygtige medarbejdere til fortsat at skabe det bedste dæk på markedet.

 

Toppræstationer

Der er gjort store fremskridt inden for sikkerhed, køreegenskaber og brændstoføkonomi igennem årtier, og dæk har spillet en afgørende rolle i denne udvikling. Som kontaktfladen mellem køretøj og vejbane sikrer dæk, at systemer såsom ABS og ESP fungerer korrekt. Hvert år undersøger fagfolk fra Vredesteins R&D Centre hundredtusindvis af testkilometer: De stopper ikke, før den perfekte slidbane, den bedste gummilegering og den optimale struktur er fundet. Resultatet har været topkarakterer i uafhængige dæktests i Europa.

 

Fire årstider, ét dæk, én vinder: Quatrac Vredestein

Vredestein er førende på markedet inden for helårsdæk. Fundamentet for denne succes blev lagt i 1993, da den første generation af Vredestein Quatrac blev introduceret. Siden da har Vredestein fortsat med at perfektionere Quatrac. Der er gået megen viden fra udvikling af sommer- og vinterdæk ind i helårsdæk, hvilket giver det perfekte dæk til enhver tid på året. Vredestein Quatrac-familien har opnået fremragende resultater selv i test af vinterdæk og er anerkendt som værende blandt de absolut bedste i sin klasse.

 

Dæk til tohjulede

Optimering af ydeevne og sikkerhed blev også afspejlet i vores cykeldæk, og Vredestein var den første producent til at opnå et ECE-R75-certifikat for ikke færre end tre modeller. Vores erfaring og ekspertise ses også i racerdækket Vredestein Fortezza Senso, som er blevet brugt af utallige professionelle cykelhold samt af mange amatørcykelryttere.

 

Mere kraft til landbrug og industri

Vredesteins landbrugsdæk har modtaget anerkendelse fra uafhængige organisationer ved mange lejligheder. Traxion+ og TraxionXXL har defineret en ny standard inden for deres segment ligesom Flotation-serien og Greentrax, som er udviklet specielt til havevedligeholdelse. Derudover har Vredestein et utroligt bredt sortiment af industrielle dæk og indtager en unik position. Den overlegne kvalitet og fremragende ydeevne for Vredesteins landbrugsdæk understreges yderligere af det faktum, at Vredestein-dæk som standard passer til udstyret på forskellige producenters landbrugsmaskiner.