Vredestein – teknologi baseret på design | Vredestein
about-vredestein-design-header-image.jpg

Teknologi baseret på design. Dette er Vredestein.

På Vredestein vi har en klar vision om, hvordan et dæk skal se ud. Derfor har vi haft et samarbejde med det berømte italienske designbureau Giugiaro siden 1997, og af samme årsag dedikerer vi så megen opmærksomhed internt på designet af vores dæks mønstre og sidevægge.

Mesterens hånd

Hvad føjer Giugiaro Design til Vredestein-dæk? Det symboliserer vores opmærksomhed på detaljerne og vilje til at skille os ud fra mængden. Det er disse kvaliteter, som afspejles i både dækkenes teknologi og i deres design. Giugiaros unikke signatur understreger vores særpræg. Og det italienske design tager form i tæt samarbejde med ingeniører fra Vredestein R&D Centre: form følger funktion.

 

Premium Styling-partnere

Vi har samarbejdet med en række Premium Styling-partnere gennem årene. På internationale biludstillinger har vi sommetider en fælles messestand, hvor en af hovedrollerne går til Vredesteins Ultra High Performance-dæk monteret på biler af førsteklasses bilstylister såsom Lumma Design, Hamann og Mansory. Vredestein sælger unikke dækstørrelser og giver disse bilstylister – og bilproducenter – mere frihed til design af nye koncepter.