Vredestein Quatrac 5-helårsdæk | Vredestein
2-image-article-header-quatrac-5-all-season.jpg

Endnu en sejr for Vredestein Quatrac 5-helårsdæk

Vredestein Quatrac 5 har endnu engang vist sine kvaliteter ved at vinde en uafhængig test af helårsdæk og giver alle de nyere produkter på markedet baghjul.

- Næsten lige så gode som vinterdæk på sne

- Godt vejgreb på våde og tørre overflader

- Meget lavt støjniveau

- Bedre end alle de nyere produkter på markedet på alle væsentlige testkriterier

 

Vredestein Quatrac 5 har endnu engang vist sine kvaliteter ved at vinde en uafhængig test af helårsdæk og giver alle de nyere produkter på markedet baghjul. AutoBild Allrad-testen underbygger det faktum, at dette universaldæk er det perfekte valg for de bilejere, der foretrækker ikke at skifte dæk 2 gange årligt, men samtidig gerne vil være sikre på en sikker og behagelig køreevne.

 

Testen for AutoBild Allrad-magasinet omfattede Vredestein Quatrac 5 i størrelsen 215/60 R16 monteret på en mellemstor firehjulstrukken SUV og testet mod dets vigtigste konkurrenter. På alle sikkerhedsrelaterede parametre opnåede Vredestein Quatrac 5 fremragende resultater, og resultaterne på sne blev beskrevet som særligt imponerende af magasinet: "Fremragende på sne, godt vejgreb på tørre og våde overflader og en ekstremt lav rullemodstand". Med en score på 3000 N (newton) for trækkraft på sne "er dækket næsten lige så godt som fuldt udarbejdede vinterdæk".

 

”Disse uafhængige testresultater vidner om den massive forskning og de hundredtusindvis af testkilometer, vi lægger i at udvikle vores dæk for at kunne sikre, at produkter som Vredestein Quatrac 5 forbliver en milepæl inden for deres respektive segmenter", siger Peter Snel, Chief R&D PV, Apollo Tyres Ltd.

 

Vredestein præsenterede sit første helårsdæk for over 20 år siden og lancerede Vredestein Quatrac 5 i 2014. Produktet er baseret på to årtiers viden og erfaring inden for helårsdæk og omfatter teknologi, der anvendes i den nuværende generation af Vredesteins sommer- og vinterdæk. Vredestein Quatrac 5 er tilgængeligt til og med hastighedsindeks Y og gør det derfor velegnet til hastigheder op til 300 km/t, hvilket er enestående for segmentet. Dækket opfylder ligeledes den stigende efterspørgsel på markedet for helårsdæk.

 

Grøn mærkning og "Three Peak Snowflake"

Vredestein Quatrac 5 er kendetegnet ved et asymmetrisk dækmønster. Mønsteret på sommersiden sikrer god håndtering, meget præcis styring og masser af lateralt vejgreb på tør og våd vej. Vintersiden med dens avancerede lamelteknologi giver fremragende vejgreb på kolde eller snedækkede veje. Lav rullemodstand mindsker brændstofforbruget og reducerer CO2-udledningen.

 

Vredestein Quatrac 5 scorer højt inden for alle tre aspekter af EU's dækmærkning og kan med rette kalde sig et "grønt" dæk. Desuden er dækket forsynet med Three Peak Snowflake-symbolet og M&S-mærket, hvilket betyder, at Vredestein Quatrac 5, der fås i størrelserne 13 til 19 tommer, opfylder de retningslinjer, der gælder i de lande, hvor vinterdæk er lovpligtige.