VREDESTEIN COMTRAC 2-HELÅRSDÆK LANCERET PÅ AUTOZUM
Comtrac-2-all-season.jpg

VREDESTEIN COMTRAC 2-HELÅRSDÆK LANCERET PÅ AUTOZUM

Apollo Vredestein har verdenspremiere på sit helt nye Vredestein Comtrac 2-helårsdæk

Apollo Vredestein har verdenspremiere på sit helt nye Vredestein Comtrac 2-helårsdæk på AutoZum-messen, der finder sted hvert andet år. Når den europæiske bilindustri samles i Salzburg, Østrig, fra onsdag den 18. januar til lørdag den 21. januar, vil den førende dækproducent desuden fremvise en komplet serie af Vredestein-produkter og præsentere forskellige spændende partnerskaber med førende designmærker.

 

Siden introduktionen på markedet har Vredestein Comtrac-helårsdæk etableret et formidabelt ry blandt varevognschauffører og blandt ejere af mindre lastvogne for dets effektivitet, komfortable køreegenskaber, fremragende manøvrering og stabilitet på vejen. Dækket er anerkendt som det bedste valg for bilister og virksomheder, som foretrækker at bruge en enkelt dæktype til både sommer og vinter.

Erfaring tæller
Siden Vredestein Comtrac-helårsdækket blev lanceret, har virksomheden opnået stor erfaring på dette område af dækmarkedet. Nu har virksomhedens R&D-eksperter gjort brug af denne know-how og skabt Vredestein Comtrac 2-helårsdækket, med en række yderligere forbedringer.

Effektiviteten betyder alt

Et nyt konstruktionskoncept giver endnu mere stivhed og har bredere længderiller og åbne skulderriller. Desuden vil en ny silica-slidbanelegering reducere energitab. De konkrete resultater af disse ændringer er bemærkelsesværdige: Vredestein Comtrac 2-helårsdækket har en 11,70 meter kortere bremseafstand på våd vej ved 80 km/t i forhold til dets allerede imponerende forgænger. Den nye version tilbyder også 10 procent større stabilitet ved kørsel med tung last og en fem procents forbedring af rullemodstanden

Det nye Vredestein Comtrac 2 vil højne standarden betydeligt for helårsdæk inden for segmentet af varevogne og lette lastvogne.

 

Apollo Vredesteins stand (nr. 0702) i hal 10. Ud over ovennævnte højdepunkter vil der på standen desuden være en BMW M4 bil tunet af Hamann og monteret med Vredestein-dæk. Der vil også være en udstilling af dæk skabt af Vredestein i samarbejde med virksomhedens øvrige førende partnere inden for design (og fælge), Brock, AEZ og BBS.

DET NYE COMTRAC 2-HELÅRSDÆK

Vil du gerne have mere at vide om det nye Comtrac 2-helårsdæk? Klik på knappen herunder for at gå til produktsiden.

COMTRAC 2-HELÅRSDÆK