Vredestein viser innovationer på Reifen | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

Vredestein viser innovationer på REIFEN Essen

Apollo Vredestein bruger REIFEN-messen i Essen til at fremvise en række nye produkt- og salgsinnovationer.

Nye produkter, udvidet sortiment og forhandlerpartnerskabsprogram

 

Apollo Vredestein bruger REIFEN-messen i Essen til at fremvise en række nye produkt- og salgsinnovationer. Fra den 24. til 27. maj præsenterer den multinationale dækproducent det nye Apollo Altrust, afslører den seneste udvidelse i sortimentet af Vredestein Quatrac-helårsdæk og fortæller det sidste nye om det dynamiske forhandlerpartnerskabsprogram.

 

Det nye Apollo Altrust, som får sin offentlige debut på REIFEN, er klar til salg i hele Europa. Dette nye dæk til mindre lastvogne er baseret på virksomhedens omfattende erfaring inden for sektoren for erhvervskøretøjer og er udviklet med fokus på sikkerhed og holdbarhed.

 

En ensartet trykfordeling og forstærket kantstensbeskyttelse gør Apollo Altrust utrolig holdbar, mens en ny generation af slidbane- og bundlegering og en optimeret hulprofil forbedrer brændstofeffektiviteten. Dækkets mere afrundede kontaktflade, øgede modstandsdygtighed over for akvaplaning og det stivere dækmønster for stabil opbremsning øger førerens sikkerhed.

 

Kvalitet hele året
Mere innovation vil blive udstillet i Essen, da en udvidelse af den populære Vredestein Quatrac-serie vil blive annonceret. Apollo Vredesteins førende ekspertise inden for både sommer- og vinterdæk har givet mærket en stærk markedsposition med sine Quatrac-helårsdæk, som blev introduceret for første gang i 1993. Hele 42 nye størrelser af Quatrac 5-dækket vil blive frigivet i løbet af 2016, hvorved det samlede antal specifikationer af dette flagskibsdæk kommer op på 126. 16 af de nye størrelser vil have hastighedsindeks W og Y og strækker sig fra 16" til 20". 

Den seneste generation af Vredestein Quatrac 5-dæk blev lanceret i 2014 og er designet til både personbiler og SUV'er (herunder Volkswagen Tiguan, Audi Q5 og A4 og Mercedes Benz GLA). Denne nye udvidelse af varesortimentet gør hjulet velegnet til luksussegmentbiler som Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque og Land Rover Discovery.

En stand, der er et besøg værd
Standen i hal 3 (nummer 3C16) spreder sig over 462 kvadratmeter. Udover mødeområder, præsentationer af dæk, en informationsbar og en biludstilling har standen også en version af den type butikker, der er involveret i Apollo Vredesteins succesfulde forhandlerpartnerskabsprogram.

Dette unikke partnerskabsprogram for forhandlere blev introduceret sidste år, og i øjeblikket er der otte sådanne butikker i syv forskellige lande med mange flere forhandlerpartnerskabsprogrammer i støbeskeen.