Vredestein Classic Line upgraded | Vredestein
Techno-classica-2016.jpg

Opgraderet Vredestein Classic-serie

Der er en god grund til, at Vredestein er førende inden for segmentet af klassiske dæk. De seneste opgraderinger af vores program og anvendelsen af silica i produkterne vil øge forspringet i forhold til konkurrenterne.

Det er ikke gået bilentusiasternes næse forbi, at populariteten ved klassiske biler er steget voldsomt de seneste år. Deres ejere er alle ægte entusiaster, der kun vil deres dyrebare biler det bedste. Vredestein har et stort sortiment at vælge mellem. Vredestein Grip Classic, Vredestein Sprint Classic og Vredestein Snow Classic betyder, at der er et Vredestein-dæk til næsten alle veteranbiler, uanset om der er tale om en Volkswagen Beetle, en hurtig Aston Martin DB5 eller en statelig Bentley. Vredesteins moderne teknologi sikrer bedre effektivitet, økonomi og sikkerhed i hvert køretøj.

 

Forbedret sikkerhed takket være den nye legering med silica
Brugen af silica i slidbanen er en stor nyskabelse og et trin i den rigtige retning, hvad sikkerhed angår. Denne nye legering sikrer et bedre vejgreb under både tørre og våde forhold: bremselængden er kortere, manøvreringen er bedre og trækkraften er forbedret under alle forhold. Derudover er rullemodstanden og støjniveauerne lavere. Desuden har sidevæggene på alle dæk i Classic-serien nu et karakteristisk, klassisk design, mens størrelsessortimentet er tilpasset markedsefterspørgslen med stigende fokus på europæiske biler.