Vredestein introduces special edition tyre at Techno Classica | Vredestein
HEADER-classic-range.jpg (3)

VREDESTEIN INTRODUCERER SPECIALUDGAVE AF DÆK PÅ TECHNO CLASSICA

Introduktion af Classic-specialmodel og partnerskab i Mille Miglia markeret med stil

Techno Classica i Essen er det årlige mødested for europæiske bilentusiaster og især fans af klassiske biler. 2017-udgaven af messen, som finder sted fra den 5. til 9. april, er samtidig en kærkommen lejlighed for Apollo Vredestein til at fremhæve sit samarbejde omkring Vredestein-mærket med Mille Miglia, et fornemt tidtagningsløb for klassiske biler og veteranbiler. Det nye samarbejde blev forseglet med produktionen af en særudgave af en klassisk dækmodel, der introduceres den første dag på Techno Classica.

 

Techno Classica kalder sig "verdensudstilling for veteranbiler, klassiske biler, prestigebiler, motorsport, motorcykler, reservedele og restaurering". På udstillingen fremviser Vredestein naturligvis sit fulde produktprogram for klassiske biler hvert år: Besøgende på 2017-udstillingen finder Vredestein på stand 437 i hal 3. I år udvides firmaets stand med en sjælden palmegrøn Porsche 356 pre-A, som oprindeligt er registreret i New York i 1953.

Efter at have deltaget i Mille Miglia i 2011 og 2012 har denne bil en åbenlys forbindelse til det berømte italienske løb, der strækker sig flere tusinde kilometer fra Brescia til Rom og tilbage igen. Som et fremtrædende mærke med en stamtavle, der rækker tilbage til 1909, og en lang række produkter til klassiske biler og veteranbiler, har Vredestein et klart tilhørsforhold til Mille Miglia. Dette forhold blev for nylig kronet af en sponsoraftale, hvor Vredestein blev officiel partner i løbet fra 2017 til 2019.

"Vredestein og Mille Miglia deler en rig europæisk kulturarv og en lidenskab for veteranbiler," siger Tanneke Reinders, Apollo Vredesteins marketingdirektør for Europa. "At være officiel dækpartner i Mille Miglia er en logisk forlængelse af Vredesteins position som førende inden for design og produktion af klassiske dæk, der kombinerer et klassisk look med moderne funktionalitet."

Vredestein-mærket fejrer det nye partnerskab med introduktionen af et unikt Limited Edition Sprint Classic-dæk i størrelsen 165 HR 15 med Mille Miglia-logoet på sidevæggen. Dækket fremvises på den Porsche 356 pre-A, der står ved Vredesteins stand ved Techno Classica. Særudgaven af dækket blev afsløret den 5. april ved en speciel præsentation forestået af Apollo Vredesteins landechef for Tyskland, Michael Lutz, og Jochen Mass, en legendarisk tidligere Formel 1-kører, der også deltog i Le Mans. Flere andre Mille Miglia-teams og -kørere var også til stede ved standen.

Særudgaven af dækmodellen og tilhørende reklamemateriale er kendetegnet ved en æstetisk følsomhed, der afspejler 1950'ernes italienske dolce vita. Dette ærer Mille Miglia-traditionen – det oprindelige løb var blevet organiseret regelmæssigt indtil 1957 og genopstod som en veteranbegivenhed i 1977.