Apollo Tyres Ltd påbegynder proaktiv kontrol og tilbagekaldelse af dæk på udvalgte markeder

Apollo Tyres Ltd iværksætter en proaktiv tilbagekaldelse af 4.300 dæk, der er blevet leveret til virksomhedens distributørpartnere i Europa (3.540 enheder), Tyrkiet (266 enheder), USA (194 enheder) og De Forenede Arabiske Emirater (26 enheder). Resten befinder sig stadig på vores egne lagre. Dette omfatter 28 forskellige produktlinjer til personbiler under både Apollo Tyres- og Vredestein-mærkerne.

Som en del af de proceduremæssige kvalitetskontrolprocesser har Apollo Tyres identificeret, at der blev anvendt en kontamineret blanding i en enkelt produktionsuge på virksomhedens produktionsanlæg i Gyöngyöshalász i Ungarn. I alt er den berørte blanding blevet anvendt i 4.300 dæk, men for at være på den sikre side vil virksomheden kontrollere 55.000 dæk, der blev produceret i den pågældende uge.

Indledende indendørs tests indikerer, at den kontaminerede blanding med tiden kan føre til, at stålbælterne skiller ad. Aktuelt er virksomheden ikke bekendt med nogen sikkerhedshændelser, der involverer disse dæk.

Apollo Tyres er i gang med at underrette de relevante myndigheder på alle relevante markeder og arbejder aktivt på at færdiggøre detaljerne i kontrol- og tilbagekaldelsesprocessen, så den kan gennemføres med mindst mulig ulejlighed for virksomhedens distributørpartnere, dækforhandlere og slutbrugere. Yderligere oplysninger om dette program vil blive kommunikeret i de kommende dage.

På denne side finder du det nyeste dokument vedrørende denne tilbagekaldelse

 

Ofte stillede spørgsmål
og svar


 

 


Registreringsformular for forretningspartnere

 

 


Information til kunder


 

 


Memo til alle forhandlere i netværket