Designtankegang

 

Virkelig fremragende design handler om evnen til at være tidløs, til at gentænke det almindelige og skabe noget utroligt. Vores tilgang til design handler om at løfte hverdagen og byde vores brugere velkommen til at opleve fremtiden inden for højtydende, elegant dækinnovation.

Design har været en hjørnesten for vores brand siden vores etablering for mere end hundrede år siden. Vores dæks evne til at overgå forventningerne i forhold til både stil og funktion er vores kendetegn, og vores passion for at løfte vores dæk til det næste niveau af sikkerhed, stil og komfort er kraften bag vores fortsatte engagement i fremragende design.

Vores designpartnere:

Vores partnerskab med den italienske bildesigner Giorgetto Giugiaro i 1999 var en milepæl inden for design for vores brand. En milepæl som startede en ny æra inden for fremragende design for Vredestein, da vores samarbejde med Giugiaro gjorde det muligt for os at forfine vores produkter og forstærke kvaliteten og ydeevnen af hvert dæk.

Design af et yderst funktionelt dæk med elegant slidbane og sidevægge, og frembringelsen af en afgørende køretøjskomponent, der kan levere overlegen ydeevne. En ydeevne, der forbliver uovertruffen, selv ved krævende forhold og overflader. Fremstilling af et dæk, der lever op til sit navn – Ultrac Vorti er inspireret af effekten af de vortex-luftstrømme, der karakteriserer de enorme hastigheder og den kraft, som dette dæk kan håndtere.

Renæssancen inden for karosseribygning:

Vores designarv er vores identitet. Vi er inspireret af fortidens traditioner og af, hvordan vi kan forestille os, at de kan være til gavn for nutidens verden. En værdi, der inspirerede vores samarbejde med den verdenskendte karosseribygger Niels van Roij Design, da vi trådte ind i fremtiden inden for sofistikeret, teknologidrevet design. For at frembringe resultater, der havde samme optimale ydeevne som æstetisk udtryk i en synergistisk kombination af tradition og innovation.

Fremtiden for Vredestein Design:

Vores engagement i forskning og udvikling har gjort det muligt for os at være førende inden for banebrydende dækteknologi i mere end 110 år. Vi forstår vigtigheden af at være på forkant med nutidens behov for at identificere morgendagens muligheder, og vores fortsatte investering i forskning og udvikling sikrer, at vi fortsat kan definere vores egen innovationsretning. For at udvikle fremtidens trends og bestemme tempoet for dækindustrien i jagten på den perfekte køreoplevelse med hvert nyt design.

 

Produktsortiment