Arv og historie

 

Som et af verdens ældste dækmærker med mere end et århundredes erfaring inden for dækinnovation er vores rige europæiske arv historien om vores fortid og inspirationen til vores fremtid.

Vores 110 års historie har gjort os førende inden for førsteklasses dækdesign og -produktion, og vi fortsætter med nye innovationer på vejen mod den perfekte køreoplevelse. Siden 1908 har vi været banebrydende inden for exceptionelle dækprodukter for vores kunder. Fra vores første cykeldæk produceret i 1910 til den højtydende dækteknologi, vi producerer i dag.

Tidslinje
Tidslinje
Tidslinje
Tidslinje

Vores fremtid:

Vredesteins tidslinje består af fortsatte forandringer og nyskabelser. Vi har fejret verdensnyheder, guldmedaljer, nye partnerskaber og banebrydende fremskridt inden for dækteknologi. Den arv, som vi har opbygget over vores 110-årige historie, er en arv, som vi er stolte af og arbejder på ikke blot at opretholde, men også at raffinere for hvert år, der går.

Vores engagement i forskning og udvikling er det, der har ført os til, hvor vi er i dag, og det, der vil guide os på vores rejse ind i fremtiden. Ved at søge efter muligheder i det almindelige og genopfinde standarder er vi dedikeret til at skabe enestående køreoplevelser for hvert af vores markeder.