Udpræget europæisk

 

Vi blev grundlagt i Holland i 1908, er født europæiske og internationale som udgangspunkt. Vores rige europæiske arv indeholder rødderne af vores første innovationer, testbanerne til vores fremtidige gennembrud og et sted, der altid vil være vores hjem.

Europa er et kontinent, der er kendt for sin fortræffelighed inden for design og teknik. Et sted, hvor innovation falder naturligt, og hvor fremskridtsraten er uovertruffen. Vores europæiske arv er drivkraften bag vores udviking og design af banebrydende, førsteklasses dækteknologi, og vores inspiration til at gøre en ekstra indsats.

Europæisk design:

Europa er synonymt med kvalitet inden for biler og design. Mangfoldigheden af landskabet, det uforudsigelige vejr og de standarder, som branchen har etableret, giver mulighed for virkelig strålende design, og vi er ingen undtagelse. Vores dæk er designet til at tæmme vejene i Europa og tilpasse sig den vilde natur under alle forhold og på alle overflader. Vores europæiske arv har gjort det muligt for os at producere dæk, der er elegante, sikre, holdbare og giver vores chauffører kraft og kontrol til at nå deres fulde potentiale.

Et potentiale, som ikke kun handler om ydeevne, men også om stil. Vores partnerskaber med førende europæiske designere, såsom italienske Giorgetto Giugiaro og hollandske Niels van Rioj, har givet os mulighed for at udmærke os både æstetisk og indholdsmæssigt.

Europæisk produktion:

Vi har fremstillet førsteklasses dæk i Holland i mere end et århundrede, og er dedikeret til også at bevare vores europæiske produktion ind i det næste. Vores dæk er blevet fremstillet i Holland, siden Vredestein begyndte, og bliver det stadig i vores produktionscenter i Enschede, der har været i drift siden 1952. I 2017 udvidede vi vores produktionskapacitet med åbningen af vores fabrik i Gyöngyöshalász, Ungarn – den mest højteknologiske produktionsvirksomhed i vores historie. Vi byder velkommen til en ny division af højtydende, effektiv europæisk produktion for Vredestein.