Præstationsbarrieren

 

Punktet, hvor grænserne flyttes og standarderne for det bedste omdefineres. Det er det endelige mål for ethvert dæk, som vi designer, og drivkraften i vores nyskabelser for en fremtid med uovertrufne køreoplevelser.

Vredesteins tilgang til dækdesign og -ydeevne har gjort os til en førende producent af helårsdæk, det hurtigst voksende segment for vores branche i Europa. Vi har været på forkant med markedet for helårsdæk siden 1993, og vi har konstant produceret dæk, der kan opretholde førsteklasses ydeevne under alle forhold og i alle fire årstider.

Vores testvindere:

Vores dæks ydeevne har modtaget konsekvent anerkendelse på tværs af vores sortiment af helårsdæk i strenge branchetests. For at sikre, at hvert produkt, vi producerer, er i stand til at levere den overlegne sikkerhed, kontrol og komfort, vi forventer, skal de vurderes sammen med de bedste i branchen, og mange af vores produkter har taget podiepladser.

Anerkendelse fra Auto Bild:

Vores dæk er blevet testet af nogle af verdens mest respekterede bilinstitutioner, herunder det tyske bilmagasin AutoBild. Et magasin, der efter omfattende tests sammen med vores konkurrenter udnævnte Vredestein til "Årets producent af helårsdæk" i 2019 og anerkendte en række af vores dæk som de bedste i deres kategori og dokumenterede vores ekspertise inden for helårsdæk.