Helårsdæk med et stort +

Banebrydende fremragende ydeevne i 30 år

 

Med tre årtiers kompromisløs innovation har vi indtaget førerpositionen på markedet for helårsdæk. Vores dæk er skræddersyede til højtydende biler og sætter den højeste barre for fremragende kvalitet på tørre, våde og snedækkede veje. Enestående vejgreb, styring og sikkerhed baseret på banebrydende teknologi. Vores dæk kan håndtere alle udfordringer. Vælg Champion-dæk – 30 års enestående ydeevne og sikkerhed, der giver dig mulighed for at køre på alle veje i al slags vejr!

 

 

Quatrac Pro +-dæk set fra siden, ud for fire symboler, der repræsenterer årstiderne (en snefnug, en sky med regndråber, en sol og en kløver med fire blade)

QUATRAC PRO +

Helårsdæk med et stort +

Klassens bedste til våde veje - stærk vandafledning mod akvaplaning

Opgraderet sneevne - 5 % bedre på snevejgreb og acceleration

Forbedret brændstofeffektivitet - 5% forbedret rullemodstand


Bilen set fra siden med sneklædte bjergkulisser og synligt dæk.

Få mere sikkerhed

Naviger let til kørsel i moderat sne uden bekymringer. Opgraderet 5 % snevejgreb og acceleration i forhold til eksisterende. Få forbedret kontrol over sne og slud med ca. 10 % forbedret styringsreaktion, stabilitet og restitution.

Delvis side- og frontvisning af dæk med "Quatrac Pro+" synligt, med et plus-symbol, der viser en regnvejrsvej i nederste højre hjørne.

Præcisionsgreb

Førende ydeevne på våde veje: Fremragende beskyttelse mod akvaplaning og suverænt greb. Vores skræddersyede sammensætning opretholder fremragende trækkraft ved forskellige temperaturer.

Bilen set fra siden med "Quatrac Pro +" på dækket, med et plus-symbol, der viser et gaspumpeikon i nederste højre hjørne.

Effektivitet redefineret

Opgradering til brændstofeffektivitet: Innovative gummiblandinger skærer 5 % af rullemodstanden ned og fremmer både miljøvenlighed og omkostningsbesparelser på dine rejser.

Detaljeret visning af dæk med nummererede dele og navne: 1. Bane, 2. Underslidbane, 3. Sidevæg, 4. Dæklag, 5. Bæltelag, 6. Gummikant 7. Karkasselag, 8. Indergummi, 9. Toppunkt, 10. Vulst, 11. Fælgbeskyttelse, 12. Slidbanekant.

Det er ikke kun en sort cirkel!

Ud over en sort cirkel er vores dæk indbegrebet af kompliceret videnskab. Vores vidnesbyrd om innovation på vejen gør Vredestein Quatrac Pro + helårsdæk unikke.

  • Baseret på mere end 30 års erfaring inden for helårsdæk
  • Det bredeste udvalg af helårsdæk på markedet
  • Specielt designet til højtydende biler og SUV'er

Blå baggrund, der viser en dæktidslinje: Skiftende rækker af dæk, der bevæger sig op og ned. Ovenfor i teksten står der "30 års ekspertise inden for helårsdæk".

Helårsdæk

30 års ekspertise inden for helårsdæk, og det største udvalg.

Optimal ydeevne under alle vejrforhold

  FAQ