02 17,2023

Vredestein er en officiel sponsor for VM i alpint skiløb

 

Vredestein Premium-dækmærket er en officiel sponsor for verdensmesterskaberne i alpint skiløb 2023, som afholdes i Courchevel Méribel i Frankrig fra den 6. til den 19. februar 2023. Verdensmesterskaberne i alpint skiløb er et af højdepunkterne i den globale vintersportssæson, og begivenheden tiltrækker millioner af entusiastiske seere. Apollo Tyres, som ejer Vredestein-mærket, har underskrevet sponsoraftalen for at hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring de prisvindende Vredestein-vinterdæk (Wintrac og Wintrac Pro) og -helårsdæk (Quatrac og Quatrac Pro).

"Dette betydelige nye engagement i vintersport er en ideel platform til at øge den positive bevidsthed om nogle af Vredesteins unikke mærke- og produktegenskaber," forklarer Benoit Rivallant, ordførende og administrerende direktør hos Apollo Tyres Europe. "Vores vinter- og helårsdæk har mange naturlige synergier til fælles med professionelt skiløb, især fokusset på at opnå overlegen ydeevne og sikkerhed på sne og is."

Vredestein | The Official Sponsor of the FIS Alpine World Ski Championship!

 

Mere anerkendelse i vinter- og helårsdæktests

 

Vredesteins højtydende Quatrac Pro-dæk blev kåret som "det bedste dæk til prisen" af Auto Motor und Sport, og det blev "anbefalet" af magasinet ACE Lenkrad i dets helårsdæktest i september. Testerne hos AutoBild fremhævede Quatrac Pro-dækkets ydeevne i sne samt dets "stabile køreegenskaber og korte bremselængde på våde skråninger, med lav vejstøj". Vredestein Quatrac-standarddækket, som er velegnet til familiebiler og SUV'er, opnåede andenpladsen i AutoBilds yderst konkurrencedygtige helårsdæktest og blev fremhævet som "eksemplarisk". Testerne beskrev Quatrac som "et stærkt helårsdæk med en afbalanceret ydeevne i vådt og tørt vejr og med imponerende bremselængder". Vredesteins vinterdæk klarede sig også godt i de seneste uafhængige tests. Wintrac-dækket blev "rost" af ADAC, som er den største bilklub i Tyskland med ca. 21 millioner medlemmer. Organisationen roste Wintrac-dækkets ydeevne på is og dets lave rullemodstand. Samtidig blev Vredesteins højtydende Wintrac Pro-vinterdæk omtalt som "rigtig godt" af Auto Motor Und Sport.

Vredestein

Modtag vores seneste nyheder og opdateringer