12 27,2022

VREDESTEIN QUATRAC VINDER ENDNU EN TEST FOR HELÅRSDÆK

 

Vredesteins helårsdæk Quatrac blev lanceret tidligere på året og fortsætter med at imponere testkørerne fra de største bilmagasiner. De seneste fremragende anmeldelser er blevet offentliggjort i den prestigefyldte årlige dæktest af Auto Bild Allrad. Quatrac blev samlet vinder blandt de elleve testede modeller, som dækkede de fleste af de store navne inden for dækproduktion. Dækket blev erklæret eksemplarisk på tværs af en bred vifte af variabler, og fik den højeste eller næsthøjeste score i hver af de 14 testkategorier.

Vredestein var tidligt ude med helårsdæk og har nu næsten tre årtiers erfaring inden for dette specialområde. Vredestein blev udnævnt til "All-Season Manufacturer of the Year" af Auto Bild (søsterudgivelse til Auto Bild Allrad) i oktober 2019, ikke mindst takket være succesen med Quatrac Pro-modellen til førsteklasses køretøjer med høj ydeevne. Det nye Quatrac, der blev lanceret tidligere i 2020, er også blevet godt modtaget – det har allerede vundet andenpladsen blandt 32 kandidater i Auto Bilds årlige dæktest for 2020.

Førsteklasses ydeevne på våde og tørre overflader

I den artikel, der fulgte med testen, påpegede Auto Bild Allrad de betydelige potentielle fordele ved helårsdæk med hensyn til at undgå besværet og omkostningerne ved at skifte fra sommer- til vinterdæk to gange om året, men også vigtigheden af at sikre, at dækkene opfylder de strenge vejrrelaterede krav, som er udbredte på det europæiske fastland. Forfatterne bag artiklen understregede, at magasinets testresultater illustrerer, hvor meget de førende helårsdæk har udviklet sig, hvilket giver et eksempel på Vredestein Quatracs fine ydeevne på både tørre og våde overflader uden at gå på kompromis med ydeevnen i sne.

Et enestående dæk

Testen omfattede fjorten kategorier i grupperne "sne", "våd" og "tør". Som i de foregående år blev Auto Bild Allrads snetests udført på et stort indendørs sneanlæg nord for polarcirklen i Ivalo i Finland. I den endelige evaluering blev Vredestein Quatrac beskrevet som et "forbilledligt helårsdæk med imponerende kvaliteter i sne og på is, høje sikkerhedsreserver i forhold til akvaplaning, præcis manøvrering på våde og tørre veje, korte bremseafstande på tør vej [og] lav rullemodstand." Dette er en stor ros til et enestående dæk med fremragende tekniske egenskaber.

Vredestein

Modtag vores seneste nyheder og opdateringer